Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hádku muža a ženy chcela ukončiť jej kamarátka. Chlap však vytiahol nôž a bodol ju do krku
Zdielať na

Hádku muža a ženy chcela ukončiť jej kamarátka. Chlap však vytiahol nôž a bodol ju do krku

BRATISLAVA / Smrť v hlavnom meste. Po konflikte medzi skupinkou ľudí prišla o život staršia žena, ktorá bránila svoju kamarátku. Muž jej uštedril smrtiacu ranu, po ktorej žena na mieste vykrvácala. Pomôcť jej už nedokázali ani záchranári.

K obrovskej tragédií došlo v pondelok vo večerných hodinách v Bratislavskej Rači. Podľa našich informácií žena zomrela po rane nožom do oblasti krku.

Krvavý incident sa odohral na Pastierskej ulici v jednom z opustených areálov, len pár metrov od železničnej trate. V tejto lokalite sa dlhé roky zdržiavajú ľudia bez domova a zo sociálne slabších skupín.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania k tejto tragédií predchádzala hádka. Muž sa mal jednej zo žien vyhrážať, že ju zabije. Nebohá 58-ročná žena ju pred ozbrojeným agresorom mala brániť a práve toto sa jej stalo osudným. Muž ju totiž zasiahol ranou do krk a na mieste vykrvácala. Svoju roľu mal v tejto tragédií zohrať aj alkohol.

"Včera vo večerných hodinách sme prostredníctvom tiesňovej linky 158 prijali oznámenie o bodnutej žene, ktorá sa mala nachádzať v blízkosti priemyselného areálu na Pastierskej ulici," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ako dodala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová, po príchode záchranárov na miesto, žena už nejavila žiadne známky života. Snažili sa ju ešte oživiť dlhé desiatky minút, žiaľ, neúspešne. Podľa Krčovej musel lekár na mieste konštatovať smrť.

Polícia po príchode na miesto činu začala ihneď pátrať po páchateľovi a prehľadávať okolie. "V priebehu pár minút pátrania policajti zadržali podozrivého 49-ročného muža, ktorého v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho na príslušné policajné oddelenie," dodala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Na miesto činu postupne prichádzali ďalšie policajné hliadky spolu s obhliadajúcim lekárom. Tí vykonávali obhliadku miesta činu. Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť prevzala kriminálka. Podľa informácií TV JOJ nôž s ktorým podozrivý zasiahol nebohú do krku našli policajti zahodený len pár metrov od vražedného miesta. Vyšetrovateľ už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy