Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Naháňačka sa nekonala. Zlodej, ktorý kradol v kostole, sa chytil sám
Zdielať na

Naháňačka sa nekonala. Zlodej, ktorý kradol v kostole, sa chytil sám

NOVÁ VES NAD ŽITAVOU / Šesťdesiatdvaročný muž v obci Nová Ves nad Žitavou vošiel do kostola cez otvorené dvere a preliezol priestor nad uzamknutou kovovou mrežou. V kostole ukradol plechovú pokladničku, v ktorej bolo 25 eur a podstrčil ju pod mrežu. Keď sa ale chcel ponad mrežu prestrčiť naspäť on sám, došlo k nešťastnej udalosti.

Muž, ktorý chcel kradnúť v kostole bol prichytený pri čine, lepšie povedané, chytil sa sám. Pri tom ako preliezal zamknutú kovovú mrežu sa zasekol a nevedel sa ani pohnúť. Muža zaveseného na mreži si všimla miestna obyvateľka, ktorá na miesto privolala farára, ktorý privolal policajtov.

Policajná hliadka z Vrábeľ podozrivého 62-ročného muža z okresu Trebišov našla a zadržala. Na mieste bola vykonaná obhliadka. Vo veci prebieha vyšetrovanie pre zločin krádeže. V zmysle trestného zákona mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov, nakoľko bol spáchaný na mieste požívajúcom pietu alebo všeobecnú úctu.

Pozrite si archívnu video o záchrannej akcii muža, ktorý sa snažil nenápadne dostať domov a pri tom sa zasekol v komíne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy