Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Bratislave sa zrazili kamióny s dodávkami. Reťazová nehoda paralyzovala dopravu
Zdielať na

V Bratislave sa zrazili kamióny s dodávkami. Reťazová nehoda paralyzovala dopravu

BRATISLAVA / Cez víkend sa začali práce na jednom z najvyťaženejších úsekov v hlavnom meste. V pondelok šoféri na vjazde do Bratislavy očakávali v rannej špičke totálny kolaps v doprave. Ten aj prišiel, ale až trošku neskôr.

Pondelkové ráno bolo na vjazde do Bratislavy po diaľnici D1 v smere zo Senca, až nad očakávania plynulé a bez výraznejších komplikácií a zdržania.

Pravdepodobne tomu pomohli posilnené prímestské autobusy a rovnako aj vlaky, ktoré smerovali zo satelitných mestečiek z okolia hlavného mesta do Bratislavy.

Pomerne pokojnú a plynulú premávku skomplikovala až reťazová dopravná nehoda na diaľničnom obchvate. K zrážke došlo okolo 10. hodine dopoludnia v smere z Ružinova do Petržalky. Na mestskom okruhu sa zrazili dva kamióny s dvomi dodávkami a s osobným autom. Pri nehode sa našťastie nikto vážnejšie nezranil.

Po nehode viacerých vozidiel na bratislavskom Prístavnom moste zostal zablokovaný pravý jazdný pruh. V úseku sa tvorili dlhé kolóny.

Obchvat sa začal autami postupne zapľňať aj pre uzavretú časť mestskej D1-tky. Tá je od víkendu obmedzená od Prístavného mosta až po most Lafranconi v smere do Petržalky. Časť stredového pásu je aktuálne mimo prevádzky a všetky autá sú odklonené na obchádzkovú trasu, ktorá vedie po Einsteinovej ulici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy