Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V byte našli mŕtveho muža. Susedia si smrť nevedia vysvetliť
Zdielať na

V byte našli mŕtveho muža. Susedia si smrť nevedia vysvetliť

HUMENNÉ / Telo 54- ročného muža našli dnes predpoludním v byte jedného z panelákov v Humennom. Čo mohlo mužovu smrť spôsobiť však na mieste lekár určiť nedokázal. Susedia tvrdia, že nadránom sa z bytu ozýval hlasný krik. Polícia preto začala v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

Telo nebohého Michala našli v byte v jednom z panelákov v meste. Na miesto dorazili aj policajti. Mužova náhla smrť zarazila aj susedov. Podľa nich s ním v byte bývala aj jeho priateľka. "Ja vôbec neviem, čo sa mohlo stať. Keď sme sa stretli, pozdravil sa a posrandoval," povedala jedna zo susediek. 

Mužovi (54) nedokázali už privolaní záchranári pomôcť. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov v Humennom. Záchranári už nedokázali mužovi pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," uviedla Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS Slovensko. 

​Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mali susedia počuť nadránom hlasný krik, ktorý sa ozýval z bytu. "Ohliadajúci lekár sa k presnej príčine smrti na mieste nevedel vyjadriť, preto nariadil pitvu," informoval Daniel Džobanik, hovorca KR pZ PRešov. 

Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Podľa lekára žiadne známky násilia zatiaľ zistené neboli. Čo presne sa v byte odohralo, bude známe až v priebehu ďalšieho vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy