Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž stihol prejsť len pár metrov a zachytilo ho auto. Zraneniam podľahol v nemocnici
Zdielať na

Muž stihol prejsť len pár metrov a zachytilo ho auto. Zraneniam podľahol v nemocnici

KOMÁRNO / Dopravná nehoda v Radvani nad Dunajom, ktorá sa stala v utorok, krátko po siedmej hodine ráno si vyžiadala jednu obeť. Chodec, ktorého zachytilo osobné vozidlo v nemocnici podľahol zraneniam.

Päťdesiatdvaročného Štefana zamestnával obecný úrad. Po siedmej ráno sa s káričkou vybral na miesto, kde mal v ten deň pracovať. Vo vozíku pred sebou tlačil náradie na záhradnícke práce i rebrík. Na hlavnej ceste, vedúcej cez celú dedinu, označenej dopravnou značkou upozorňujúcou na cyklistov, stihol prejsť len pár metrov. "Chodca tlačiaceho káru zachytilo osobné motorové vozidlo. Pri nehode došlo k vážnym zraneniam chodca, do novozámockej nemocnice ho prevážal vrtuľník," povedala policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková.

Štefan utrpel vážne zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Alkohol nebol zistený u vodiča ani u nebohého chodca. Prípad preveruje aj inšpektorát práce. "Bolo mojou povinnosťou ohlásiť túto skutočnosť, nakoľko tento úraz s následkom smrti sa stal počas pracovnej doby," povedal starosta obce Radvaň nad Dunajom Ľubomír Púchovský. Nebohý Štefan sa presúval dedinou po siedmej ráno za výbornej viditeľnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy