Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na bratislavskej Kuchajde sa utopil 40-ročný muž
Zdielať na

Na bratislavskej Kuchajde sa utopil 40-ročný muž

BRATISLAVA / K tragédii došlo v nedeľu popoludní v hlavnom meste. Štyridsaťročný muž sa utopil na jednom z bratislavských jazier. Hasiči aj s policajtmi telo nebohého hľadali viac ako 24 hodín.

Na Bratislavskom jazere Kuchajda sa 40-ročný muž snažil preplávať z jednej strany brehu na druhý, no to sa mu stalo osudným. Podľa svedkov, ktorí tragédiu videli na vlastné oči, nebohý začal kričať o pomoc a následne sa začal topiť len niekoľko metrov od brehu.

Hneď, ako si to ľudia všimli skočili za ním do vody, no muža už nenašli. K jazeru prišli o pár minút hasiči, ktorí viac ako tri hodiny prehľadávali jazero, žiaľ neúspešne.

Pátracia akcia po nezvestnom mužovi na bratislavskej Kuchajde pokračovala aj v pondelok. A to od skorých ranných hodín. Hasiči spolu s policajtmi prehľadávali jazero kúsok po kúsku. Celú pátraciu akciu, ale komplikovala zlá viditeľnosť pod vodou.

Nebohého muža sa po niekoľkých hodinách podarilo nakoniec vypátrať. Podľa informácií TV JOJ muž pochádzal z Fiľakova a do Bratislavy cestoval za prácou. V čase tragédie mal byť podľa svedkov pod vplyvom alkoholu a na jazere sa nachádzal so svojimi tromi priateľmi. "Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III vyšetrujú okolnosti, za akých prišlo k úmrtiu 40-ročného muža. Presné príčiny a okolnosti smrti muža budú známe až po obdržaní záverov z pitvy," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy