Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V prípade krvavej drámy v Sobranciach padlo obvinenie. Svedkom partnerskej roztržky bolo 6-ročné dieťa
Zdielať na

V prípade krvavej drámy v Sobranciach padlo obvinenie. Svedkom partnerskej roztržky bolo 6-ročné dieťa

SOBRANCE / V rodinnom dome v Sobranciach sa v nedeľu večer odohrala krvavá dráma. Na 41-ročného Martina tam údajne nožom zaútočila jeho o 12 rokov mladšia družka. Všetko mala vidieť ich 6-ročná dcéra. Napadnutý muž skončil s bodným poranením v oblasti chrbta. Po príchode záchranárov bol v bezvedomí a v kritickom stave ho previezli do Michalovskej nemocnice.

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Michalovciach obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví obvinil 29-ročnú ženu z okresu Michalovce," uviedla hovorkyňa polície v Košiciach Lenka Ivanová. 

Do rodinného domu, v ktorom sa nešťastie stalo, sa dočasne presťahovali partneri spolu so svojou dcérou. Majiteľ domu, teda otec napadnutého muža sa má nachádzať s ich ďalším synom na dovolenke v zahraničí. 

"Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali s tým, že muž bol bodnutý do chrbta a nereaguje," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. 

Útok nožom

Nešťastiu zrejme predchádzala hádka medzi partnermi. Tatiana (29) mala byť počas útoku pod vplyvom alkoholu. S nožom v ruke mala zozadu zaútočiť na svojho druha. "Vyslaní záchranári sa ho po príchode pokúšali oživovať, čo sa im aj podarilo a v kritickom stave ho previezli do Michalovskej nemocnice," uvádza Krčová.

"Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," povedala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Policajti podozrivú ženu po príchode na miesto zadržali a previezli na výsluch. Podľa miestnych pôsobila krátko po incidente pokojne a dokonca sa mala aj usmievať.

Boj o život

Až do neskorých večerných hodín boli v rodinnom dome policajti, aby zaistili všetky stopy. "Podozrivá osoba bola zadržaná a umiestnená do cely policajného zaistenia," dodáva Ivanová. Dôvod útoku zatiaľ známy nie je. Napadnutý muž po ňom v nemocnici bojuje o život. Policajti sa prípadom zaoberajú, no doposiaľ nikoho neobvinili.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Brat bodol brata: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy