Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri tragickej nehode prišla o život 69-ročná vodička
Zdielať na

Pri tragickej nehode prišla o život 69-ročná vodička

VRBOVCE / Za obcou Vrbovce pri českých hraniciach v sobotu večer okolo pol desiatej havarovala 69-ročná vodička, ktorá autom prešla do protismeru a čelne sa zrazila s oprotiidúcim vozidlom. Žena zraneniam na mieste podľahla.

Šesťdesiatdeväťročná žena, ktorá sedela za volantom Felicie zo zatiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oprotiidúcim Peugeotom. Ten riadil 23-ročný vodič. Žena zomrela na mieste nehody. Podľa zdroja TV JOJ nie je vylúčené, že 69-ročnú vodičku postihli tesne pred zrážkou náhle zdravotné ťažkosti. Telo nebohej ženy odviezli na pitvu. "Záchranári ošetrili muža s úrazom hlavy a transportovali ho do myjavskej nemocnice. Žiaľ, žene už nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Dopravu počas dokumentovania tragickej nehody riadili policajti. Na miesto bol privolaný aj súdny znalec. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Alkohol u vodiča Peugeotu zistený nebol. Vodičke bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu pri súdnej pitve. Príčina a miera zavinenia je v štádiu vyšetrovania. Škodu predbežne odhadli na asi 1500 eur. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy