Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hasiči zachraňovali 29-ročného kolegu. Na motorke vpálil do auta
Zdielať na

Hasiči zachraňovali 29-ročného kolegu. Na motorke vpálil do auta

DUBNICA NAD VÁHOM / Hasiči z Dubnice nad Váhom a Trenčína zachraňovali svojho kolegu, ktorý havaroval na motocykli. S vážnymi zraneniami ho do nemocnice previezol záchranársky vrtuľník. Na mieste bol aj reportér TV JOJ Ľubomír Trautenberger.

K nehode došlo v sobotu podvečer medzi Dubnicou nad Váhom a Nemšovou na moste ponad diaľnicu. Dvadsaťdeväťročný hasič, ktorý v čase svojho voľna šiel na motorke, v plnej rýchlosti vpálil do aute pred ním, ktoré práve odbočovalo na diaľnicu.

"Pravdepodobne išiel ten motocyklista vyššou rýchlosťou, ako je v tomto úseku dovolená a vodič auta mu vošiel do jazdnej dráhy, pravdepodobne ten vodič buď neodhadol alebo prehliadol toho motocyklistu," uviedol dopravný znalec, Milan Holéci. 

Po náraze mladý hasič vyletel a dopadol asi 20 metrov od auta. S vážnymi zraneniami v oblasti panvy ho do nemocnice prevážal vrtuľník. Vo vozidle bola štvorčlenná posádka, všetkých previezli sanitkami do nemocnice. Presné príčiny a okolnosti nehody vyšetruje polícia. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Vodička chcela odbočiť, nevšimla si ale prichádzajúcu motorku. po silnom náraze auto aj motorku odhodilo: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy