Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žiarlivý muž zaútočil na pýchu svojej partnerky
Zdielať na

Žiarlivý muž zaútočil na pýchu svojej partnerky

Archívna reportáž

NITRA / Muž z Nitry sa pohádal s družkou a rozhodol sa ju pripraviť o vlasy. Ženu začal naháňať na ulici s orezávačom na papier. Odrezal jej väčšiu časť dlhých vlasov. Ženu aj zranil, ale napokon záchranári ratovali aj útočníka.

Incident medzi partnermi mal viacerých svedkov, ktorí počuli krik a pritom si všimli, ako muž naháňa ženu. V rukách držal orezávač na papier. "Zrazu som počula krik, akoby sa niekto naháňal, ale viacej začala kričať, najprv som myslela, že má nožnice," hovorí jedna zo svedkýň.

Muž na družku aj zaútočil, rozhodol sa, že ju pripraví o dlhé čierne vlasy, tie jej z jednej strany začal odrezávať. "Videla som ako jej reže vlasy, všade kde chytil tam bral," hovorí svedkyňa. Muž počas toho, ako žene rezal vlasy, jej aj vulgárne nadával. Všetko vraj urobil zo žiarlivosti. "Hovoril jej, že ho podvádza, s každým chodí a ona kričala, že nie," opisuje svedkyňa.

Okoloidúci napokon zavolali policajtov a aj záchranku, keďže pritom, ako muž družku pripravil o vlasy, ju aj zranil. Všetko sa malo diať aj pred očami syna napadnutej ženy. 

"Poškodenej mal orezať vlasy v zadnej čast hlavy a spôsobit jej reznú ranu," hovorí Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Muž z miesta ušiel a ženu ošetrili v nemocnici. Policajti po ňom rozbehli pátranie, napokon zistili, že ho ratujú záchranári. Zhruba 30 minút po útoku si mal podľa informácií z prostredia vyšetrovania podrezať žily. Okolnosti prípadu polícia stále vyšetruje, svedkyne nám povedali, že ženu muž stihol pripraviť minimálne o polovicu dlhých vlasov.

Pozrite si prípad muža, ktorý opakovane útočil na vlasy neznámych žien v dopravných prostriedkoch:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy