Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Facky striedali päste a hrubé nadávky. Dôchodca napadol mladú ženu pre parkovanie
Zdielať na

Facky striedali päste a hrubé nadávky. Dôchodca napadol mladú ženu pre parkovanie

NITRA / Mladá mamička zle zaparkovala auto a okoloidúceho muža to tak nahnevalo, že ju napadol. Stalo sa to v Nitre na sídlisku Klokočina, pred obchodným domom. Po vulgárnych nadávkach 33-ročnú ženu podozrivý dôchodca niekoľkokrát udrel päsťami do tváre.

K incidentu došlo pred obchodným domom. Mladá žena s autom zastavila tak, že zasahovala aj do druhého parkovacieho miesta. "Kolesom som presahovala cez čiaru, druhé auto by sa, žiaľ, nezmestilo nakoľko aj predo mnou tam stálo zle zaparkované auto," tvrdí napadnutá žena. V tej chvíli prechádzal okolo muž, ktorý s vozidlom zastavil a na ženu spustil spŕšku nadávok. "Otočila som sa k nemu, že ja zachviľu odchádzam, uvoľním mu miesto ale keď chce zaparkovať o 10 metrov má voľné ďalšie dve," dodala napadnutá.

Mama dvoch malých detí si myslela, že týmto to skončilo. To však netušila čo sa stane o chvíľu. Muž auto zaparkoval a pribehol k nej. "A začal vykrikovať čo mám za problém, ako to parkujem a zase vulgárna spŕška a hneď z fleku mi jednu vlepil a potom ďalšia rana," opisuje útok napadnutá. Útočník útlej žene vraj dokonca chytil ruku aby sa nemohla brániť. Ani sama netuší koľko rán jej uštedril. Všetko bolo také rýchle, že ľudia, ktorí to videli, jej nestihli ani pomôcť. "Silné rany, ako chlapovi. Po týchto ranách sa pán otočil a odkráčal ďalej."

Okrem šoku, ktorý žena zažila utrpela aj zranenia a museli ju ošetriť v nemocnici. "Natrhnutý ušný lalok a ako mi vrazil, tak tam, kde som mala náušnice mi  spôsobili krvácanie," opísala svoje zranenia. Na miesto žena zavolala políciu a stihla si aj urobiť fotografiu vozidla, na ktorom muž prišiel. Podľa predbežných informácií by mal byť útočníkom 70-ročný dôchodca. "Ako psychopat mi začal dávkovať rany do tváre." "V uvedenej veci sme prijali trestné oznámenie, ktoré v súčastnosti preverujeme ako podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva," potvrdila Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre. ​

Ženy sú často obeťami násilia, pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy