Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vyletel zo zákruty a narazil do stromu tak silno, že ho museli vyslobodzovať hasiči
Zdielať na

Vyletel zo zákruty a narazil do stromu tak silno, že ho museli vyslobodzovať hasiči

NEVERICE/JELENEC / 43-ročný lekár sa ťažko zranil pri dopravnej nehode. K zrážke došlo medzi Nevericami a Jelencom. Vodič tam zišiel z cesty a vrazil do stromu. Polícia hľadá svedkov.

Nehoda sa stala na ceste medzi Nevericami a Jelencom, vodič prechádzal ľavotočivou zákrutou. Pritom dostal šmyk a s vozidlom vletel do protismeru, následne zišiel z cesty a čelne vrazil do stromu. Svedkovia, ktorí išli okolo na bicykloch sa mužovi snažili pomôcť a spolu s okoloidúcim vodičom zavolali záchranárske zložky. Vo vozidle bol vodič zakliesnený a ratovali ho hasiči spolu so záchranármi. "Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o zakliesnenú osobu vo vozidle. Následne bola osoba vyslobodená z vozidla a naložená do vozidla RZP," potvrdil Marián Horvát, veliteľ zásahu HaZZ v Zlatých Moravciach.

​Lekára z Banskej Bystrice previezli po vyslobodení z vraku auta so zraneniami do nemocnice. "Utrpel úraz hlavy a viacerých častí tela, bol pri vedomí. Po prvotnom ošetrení ho záchranná zdravotná služba previezla do Fakultnej nemocnice v Nitre," potvrdil Jozef Minár, hovorca operačného strediska ZZS. Vodič, sedel vo vozidle sám, okolnosti nehody polícia vyšetruje, mohla sa pod ňu podpísať rýchlosť, ale aj nepozornosť. Škoda na vozidle je asi 5000 eur. "Na zistenie alkoholu bude v nemocnici vodičovi odobratá krv," tvrdí Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Cyklisti, ktorí išli v čase nárazu okolo po naložení zraneného vodiča do sanitky z miesta odišli. Policajti by ich potrebovali vypočuť. "Žiadame týchto svedkov, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Nitre, alebo na čísle 158," dodala Bruchterová.

Nedávno zasahoval pri náraze vozidla do stromu​ aj vrtuľník:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy