Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda kamiónu na D1. Vodiči uviazli na ceste v najväčších horúčavách
Zdielať na

Nehoda kamiónu na D1. Vodiči uviazli na ceste v najväčších horúčavách

SENEC / Presne počas poludnia zostali stovky vodičov na rozpálenej diaľnici D1. Zablokovala ju nehoda nákladného auta medzi Sencom a Blatným. Asfalt na mieste nehody pokryla vrstva kukurice.

Krátko po pol desiatej hodine bola na operačné stredisko nahlásená dopravná nehoda kamióna na diaľnici D1 medzi výjazdom Senec a výjazdom Blatné v smere do Trnavy.

​Po príjazde na miesto zásahu hasiči zistili, že ide o dopravnú nehodu nákladného motorového vozidla naloženého kukuricou, ktoré sa prevrátilo nabok a zablokovalo diaľnicu D1 v smere do Trnavy. Následkom nehody sa kukurica, ktorú kamión prevážal, rozsypala po diaľnici.

Vodič havarovaného vozidla neutrpel žiadne zranenia. Hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a zachytili unikajúce prevádzkové kvapaliny. Z dôvodu vysokých teplôt bol na miesto udalosti vyslaný evakuačný autobus HaZZ, v ktorom bude vodičom uviaznutým v kolóne poskytnutý klimatizovaný priestor.

Na mieste nebola nahlásená žiadna zranená osoba. Momentálne rieši Hasičský a záchranný zbor distribúciu vody pre uviaznuté vozidlá na diaľnici.

Diaľnica je opäť prejazdná.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy