Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Namiesto romantiky ju v stane surovo bil. Na súde tvrdí, že ženu nikdy neudrel
Zdielať na

Namiesto romantiky ju v stane surovo bil. Na súde tvrdí, že ženu nikdy neudrel

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Päťdesiatdvaročná žena z Rajca trávila voľné dni v kempe pri Novom Meste nad Váhom so svojím priateľom. Namiesto romantiky sa ale od muža dočkala iba surových bitiek. Žena skončila v nemocnici, útočník v cele.

Zábery v priloženej reportáži nie sú vhodné pre maloletých divákov. 

Útok sa odohral v kempe na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom, kde dvojica dovolenkovala. Podľa svedkov mal muž ženu opakovane biť v stane. "Pani sedela na lavičke s monoklom, že ju priateľ zbil. Hovorila, že ju držal v stane za ruky, mala tam modriny, vravela, že ju tĺkol päsťami do hlavy," povedala aktivistka za práva týraných žien Monika Mareková. 

Napriek tomu, že ľudia privolali políciu, žena odmietla podať trestné oznámenie. Po odchode hliadky to ale zrejme oľutovala, pretože ju muž mal zbiť opäť, no tentoraz s oveľa väčšou intenzitou. Policajti sa vrátili a zasahovať museli aj záchranári. "Záchranná zdravotná služba po príchode na miesto zistila, že má otvorené poranenie hlavy. Po prvotnom ošetrení bola prevezená do nemocnice v Trenčíne," povedal hovorca záchranárov Jozef Minár. 

"Policajti z Nového Mesta nad Váhom vzniesli voči tomuto mužovi obvinenie z prečinu výtržníctva," povedal policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička. Dobitú ženu hospitalizovali na traumatológii v trenčianskej nemocnici, kde sa bude zo zranení niekoľko dní liečiť. Svojho druha sa už nateraz báť nemusí. "Sudkyňa vyhovela návrhu prokurátora a vzala obvineného do väzby. Dôvodom sú obavy, že by sa obvinený vyhýbal trestnému stíhaniu a pokračoval v trestnej činnosti," povedal hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. 

Obvinenému hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. Pred sudcom ale tvrdil, že sa ženu v živote neudrel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy