Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na kúpalisku našli v bazéne telo muža. Pravdepodobne spáchal samovraždu
Zdielať na

Na kúpalisku našli v bazéne telo muža. Pravdepodobne spáchal samovraždu

Archívna reportáž

NITRA / Na nitrianskom mestskom kúpalisku našli v piatok ráno telo muža. Okolo šiestej hodiny ráno, robil obchôdzku pracovník bezpečnostnej služby, ktorý našiel utopeného muža a na miesto privolal políciu, záchranárov a hasičov.

V bazéne na nitrianskom mestskom kúpalisku našli v piatok ráno mŕtvolu muža. Ako uviedol Miloš Dovičovič, ktorý má na starosti správu kúpaliska, utopeného muža našiel okolo 6:00 pracovník bezpečnostnej služby pri obchôdzke kúpaliska. Na miesto privolali políciu, záchranárov, hasičov.

Pravdepodobne ide o samovraždu, muž mal podľa neoficiálnych informácií podrezané žily. Ide o 21-ročného Dávida K. z obce Veľké Zálužie pre Nitre. Pri bazéne boli jeho doklady a mobilný telefón. "Aby bolo možné s určitosťou vylúčiť cudzie zavinenie, polícia vec vyšetruje ako prečin usmrtenia. S ohľadom na okolnosti nebudeme k prípadu poskytovať viac informácii," uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Kúpalisko je momentálne zatvorené. V sobotu bude otvorené v bežných prevádzkových hodinách. V prevádzke bude 50-metrový plavecký bazén, dva detské bazény a tobogan s dojazdom. "Privolané pracovníčky Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Nitre na základe prevádzkového poriadku a súvisiacich predpisov nariadili výmenu vody v dvoch bazénoch, ktoré sú technologicky prepojené," uviedol Dovičovič. Z vymenenej vody ešte hygienici odoberú kontrolné vzorky. "Predpokladám, že koncom budúceho pracovného týždňa by mali byť všetky bazény späť v prevádzke," povedal Dovičovič.​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy