Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Razia v dome opatrovateľských služieb. Policajti brali klientom krv
Zdielať na

Razia v dome opatrovateľských služieb. Policajti brali klientom krv

BRATISLAVA / Dvadsaťštyri klientov zariadenia opatrovateľskej služby v Bratislave muselo opustiť priestory. Polícia tam urobila raziu a podľa svedkov brala krv klientom.

Mnoho klientov, ktorý potrebujú pomoc muselo v stredu opustiť dom opatrovateľskej služby. TV JOJ sa podarilo zistiť, že zamestnanci už dva mesiace nedostali výplaty a rovnako nemali peniaze ani na samotný chod zariadenia.

Podľa vnučky jednej klientky policajti dôchodcom mali brať aj krv, pre podozrenie z nelegálneho podávania liekov. "Žiaľ, to vraj končí. Že v domove bola polícia. Zavreli tých najvyššie postavených, čo tu boli a to je všetko, čo nám povedali," povedala vnučka. "Brali každému krv, pretože tu bolo podozrenie na nelegálne podávanie liekov," dodala. 

"Vecou sa v súčasnej dobe intenzívne zaoberajú policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave. S prihliadnutím na súčasný stav konania, nie je možné poskytnúť akékoľvek bližšie informácie," informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava. 

Aj vláda sa vyjadrila na margo sociálnych podnikov, pozrite si o tom reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy