Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda na D1. Vodiča motorky po náraze vymrštilo do poľa
Zdielať na

Nehoda na D1. Vodiča motorky po náraze vymrštilo do poľa

BRATISLAVA/SENEC / Krátko pred 14:30 boli hasiči a zo Senca a Bratislavy privolaní k vážnej dopravnej nehode osobného automobilu a motorky.

K nehode došlo na 22. kilometri diaľnice D1 z Bratislavy v smere do Senca. Pri náraze osobu z motorky vymrštilo do poľa, pričom sa ju nepodarilo doposiaľ nájsť. V uvedenom úseku došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k nárazu motocykla značky Suzuki R1000 do zadnej časti motorového vozidla Renault Master.

Vodič motocykla bezprostredne po nehode na mieste nehody nezotrval a po príchode hliadky Policajného zboru sa na mieste nenachádzal. Hasiči spolu s kynológom a služobným psom z Policajného zboru Slovenskej republiky vykonávajú pozemný prieskum a pátrajú po osobe. Na pomoc pri pátraní bol privolaný aj vrtuľník letky Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorý vykonáva prieskum zo vzduchu.

K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo. Zrážkou bola na vozidle zn. Renault Master spôsobená škoda približne 500 eur. Presné príčiny a okolnosti ktoré tejto nehode predchádzali sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania.

Diaľnica je už momentálne prejazdná.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy