Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hotovosť, alkohol aj bicykel. Pre krádež týchto vecí polícia hľadá muža na záberoch
Zdielať na

Hotovosť, alkohol aj bicykel. Pre krádež týchto vecí polícia hľadá muža na záberoch

BRATISLAVA / V priebehu tohto mesiaca došlo k spáchaniu dvoch prípadov majetkovej trestnej činnosti, ktoré majú pravdepodobne toho istého páchateľa. V tejto súvislosti policajti pátrajú po totožnosti muža na záberoch.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti majetkovej trestnej činnosti, ku ktorej došlo v priebehu tohto mesiaca a predchádzajúceho mesiaca.

​Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 15.05.2018 v čase od 03.20 do 03.26 h vošiel doposiaľ neznámym spôsobom poškodil a následne vošiel do priestorov jednej z kaviarní situovaných na promenáde obchodného centra na Pribinovej ulici. Odtiaľ následne odcudzil plechovú skrinku s obsahom finančnej hotovosti vo výške 25 ,- € a viacero kusov fliaš s alkoholom v hodnote 286 ,- €. Dňa 14.06.2018 krátko po 21.00 h doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil zo stojanu nachádzajúceho sa pred obchodným centrom na Metodovej ulici riadne uzamknutý bicykel zn. Kellys.

Na príslušnom útvare Policajného zboru je v súčasnej dobe vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. V tejto súvislosti policajti pátrajú aj po totožnosti doposiaľ neznámeho muža na priložených kamerových záberoch, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku.

Akékoľvek informácie k totožnosti tejto osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy