Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia obvinila muža, ktorý napadol ženu na autobusovej stanici
Zdielať na

Polícia obvinila muža, ktorý napadol ženu na autobusovej stanici

BRATISLAVA / Pred niekoľkými dňami polícia uverejnila fotografiu muža, ktorý napadol ženu na autobusovej stanici v Bratislave. Aj vďaka občanom, ktorí poskytli polícii informácie o hľadanom mužovi sa ho podarilo stotožniť. K útoku došlo ešte začiatkom júna.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vzniesol voči mužovi, ktorý napadol ženu v areáli autobusovej stanice, obvinenie. Dvadsaťšesťročného Jána S. z okresu Poltár obvinili z pokračovacieho prečinu výtržníctva. Počas preverovania sa totiž zistilo, že Ján už v minulosti spáchal trestný čin. Bol taktiež násilný. "Po obmedzení na osobnej slobode, vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia bol zo strany vyšetrovateľa spracovaný aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného," uviedol v správe hovorca Michal Szeiff. 

​K útoku malo dôjsť ešte začiatkom júna, a to 5.6. 2018 okolo 15.00 hodine. Podľa polície došlo k útoku na priechode pre chodcov pri druhom nástupišti. Muž mal vyjsť spoza prednej časti, tam pristaveného autobusu, a bez akejkoľvek inej komunikácie ženu fyzicky napadnúť. Po napadnutí si musela dať zranenia tváre žena ošetri.  "Na príslušnom útvare Policajného zboru je v súčasnej dobe vedené v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva,"uviedla polícia na svojej facebookovej stránke. 

Pozrite si archívnu reportáž o mužovi, ktorý útočil s tyčou:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy