Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena otrávila piatich ľudí na rodinnej oslave, pretože sa posmievali jej vareniu
Zdielať na

Žena otrávila piatich ľudí na rodinnej oslave, pretože sa posmievali jej vareniu

Archívna reportáž

NOVÉ DILLÍ / Žena (23) čelí trestu smrti po tom, čo údajne otrávila jedlo, ktoré podávala na rodinnej oslave. Na oslave servírovala 120 ľuďom jedlo, ktoré zmiešala s pesticídmi. Jedlom na večierku sa otrávilo päť ľudí, z toho štyri deti. 

Pradnya Survase zamýšľala zabiť svojho manžela, svokru, dve švagriné a ďalších príbuzných zo strany manžela. Indka sa polícii posťažovala, že odkedy sa pred dvomi rokmi vydala, celá manželova rodina ju urážala pre jej tmavú pleť a kritizovala jej varenie. Mladá žena, ktorá je už raz rozvedená, verila, že príbuzní manžela jej ničili aj druhé manželstvo. 

Hostia sa na oslave sťažovali na nevoľnosti a začali zvracať. Neskôr muselo byť 88 z nich hospitalizovaných v nemocnici. Štyri deti vo veku medzi sedem a trinásť rokov zomreli na následky požitia jedla. Dve z nich boli príbuzné mladej ženy. 

Chlapec, ktorý prežil otravu sa sťažoval, že jedlo bolo zvláštne horké, na základe čoho polícia začala s vyšetrovaním. Pradnya Survase sa počas podľa dailymail.co.uk vypočúvania priznala. Zároveň povedala, že do jedla pridala púder, ktorý sa používa na zabitie hadov, pretože vedela, že všetci, ktorých chce vidieť mŕtvych, tam budú. Avšak títo hostia jedli skôr, ako sa Indka k jedlu dostala. 

Pradnya Survase teraz čelí maximálnemu trestu, čiže trestu smrti. 

Prípady otrávených dravcov sa na Slovensku množia, pozrite si reportáž aj o nich.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy