Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z bytu sa ozýval hluk a krik. Muž následne vyskočil z okna
Zdielať na

Z bytu sa ozýval hluk a krik. Muž následne vyskočil z okna

BRATISLAVA / Tragicky sa skončil výjazd bratislavských príslušníkov Pohotovostnej motorizovanej jednotky koncom minulého týždňa. Ponáhľali sa na pomoc žene, ktorá volala o pomoc z ubytovne. Keď tam dorazili, povedala im, že muž ktorý ju dlhodobo týral, vyskočil z okna.

K incidentu došlo krátko po polnoci na Vilovej ulici v bratislavskej Petržalke. Podľa hlásenia na tiesňovú linku volala žena z jedného z petržalských bytov o pomoc. "Policajti po príchode na miesto použili výzvy k otvoreniu bytu, no neúspešne. Z bytu sa aj naďalej ozýval hluk a krik. Volanie o pomoc ženy," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Policajti sa preto rozhodli, že dvere bytu otvoria násilím. Keď sa dostali dovnútra, našli na zemi ležať ženu, ktorá im povedala, že muž, ktorý s ňou v byte bol, vyskočil z okna. Polícia následne našla muža ležať bez známok života. Muž totiž vyskočil z okna bytu, ktorý bol na 6. poschodí. "Na asfaltovej ceste našli policajti ležať telo muža bez známok života," pokračovala Mihalíková. 

 Záchranári 31- ročnú ženu potom previezli so zraneniami do nemocnice. "Diagnóza bola stresová porucha," povedala Alena Krčová z Operačné strediska záchrannej služby. Podľa informácií TV JOJ zohrali v celom prípade svoje úlohu aj drogy. Pokiaľ sa potvrdí, že muž z okna vyskočil sám, policajti trestné stíhanie vo veci usmrtenia odložia. 

Pozrite si archívnu reportáž o žene, ktorá vyskočila z okna aj so synom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy