Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Spôsobili nehodu a ušli. Medzi prednými sedadlami auta po nich ostala len fľaša vodky
Zdielať na

Spôsobili nehodu a ušli. Medzi prednými sedadlami auta po nich ostala len fľaša vodky

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Vyleteli s autom z bočnej cesty na hlavnú a ani nebrzdili. Po hlavnej ceste pritom išla vodička, do ktorej rozbehnuté auto vrazilo. Vinníci navyše po náraze ušli. Keď ich policajti chytili, zistili, že ide o známeho recidivistu, ktorého len pred pár dňami prepustili z väzenia.

Podľa prvotných informácií mali v Punte sedieť dvaja muži. Ktorí nedali prednosť žene v Citroëne, ktorá išla po hlavnej ceste. Punto tak prednou časťou vrazilo do bočnej strany citroënu. Po zrážke bola jeho vodička otrasená s bolesťami. Na miesto tak dorazili záchranári. "Posádka ošetrila pacientku s ľahkými poraneniami v oblasti hlavy. Žena bola následné prevezená na urgentný príjem do nemocnice v Spišskej Novej Vsi," uviedla hovorkyňa záchranárskej skupiny Falck Katarína Načiniaková. Po ošetrení ju vzali na urgentný príjem do nemocnice.

Posádka z auta, ktoré nehodu spôsobilo sa rozutekala medzi bytovkami neďaleko centra mesta. Bolo po nich vyhlásené pátranie. Nechali po sebe iba nedopitú fľašu vodky. Tá bola medzi prednými sedadlami.

Po pár hodinách policajti vodiča Punta vypátrali, zadržali a umiestnili do CPZ. Mal pozitívnu dychovú skúšku. "Podozrivá osoba bola hliadkami policajného zboru vo večerných hodinách vypátraná a umiestnená do cely policajného zaistenia. Policajt príslušný vo veci konať, muža obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia," povedala policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová.

Má ísť o mladého recidivistu. Peter už spôsobil nehodu v novembri, keď nezastal na stopke. Okrem toho má na krku obvinenie z využívania hotelových služieb vo viacerých rezortoch na východe Slovenska. Ani za jednu službu nezaplatil. Sudca teraz bude rozhodovať o jeho vzatí do väzby.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy