Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Syna socialistu s ľudskou tvárou prichytili na verejnosti v chúlostivej situácii s mladším mužom
Zdielať na

Syna socialistu s ľudskou tvárou prichytili na verejnosti v chúlostivej situácii s mladším mužom

BRATISLAVA / Na oslavách Dní Petržalky, ktoré prebiehali uplynulý víkend musela zasahovať polícia. A to pre citlivú záležitosť. Pobúrení svedkovia volali na linku 155 s tým, že dvaja muži sa v kríkoch oddávajú sexuálnym hrátkam. Jedným zo zadržaných bol podľa zistení televízie JOJ aj bývalý veľvyslanec v Etiópii a syn známeho politika - jedného zo symbolov pražskej jari v roku 1968. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie sú vhodné pre maloletých divákov.

K incidentu došlo v sobotu krátko pred polnocou. Podľa zistení TV JOJ našli policajti po príchode na miesto v kríku v blízkosti petržalského závodiska dvoch mužov. Mladší z nich, 36-ročný Jozef bol polonahý. Mal stiahnuté nohavice a erekciu. Na policajnom oddelení skončil aj starší z dvojice, 65-ročný Milan. "Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z výtržníctva dvom mužom,"  informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Celý prípad riešili v takzvanom super rýchlom konaní, už začiatkom týždňa muž poznali aj svoj trest. "Trestným rozkazom oboch mužov súd v Bratislave odsúdil k uhradení pokuty 800 eur," informoval hovorca krajského súdu, Pavol Adamčiak. Oboch aktérov chúlostivej situácie sa štáb TV JOJ snažil zastihnúť. Rodina 36-ročného Jozefa sa vyjadriť ale nechcela. 

Pokiaľ obaja muži uhradia pokutu, bude celá vec pre nich uzavretá. Pokiaľ nie, budú si musieť odpykať trest. "Náhradný trest je 4 mesiace za mrežami. Rozkaz je právoplatný," dodáva Adamčiak. 

Syn socialistu s ľudskou tvárou mal problémy už v minulosti. V roku 2011 ho za nevyjasnených okolností zatkli etiópske úrady. V tej dobe sa mal ako veľvyslanec v tejto africkej krajine neoprávnene pohybovať po neoplotenom pozemku. Zatknutie vyvolalo prudkú reakciu slovenskej strany - ministerstvo zahraničných vecí ho stiahlo na konzultáciu do vlasti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy