Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Roznášal dopravné značenie, nevšimol si ale značku Stoj a spôsobil nehodu
Zdielať na

Roznášal dopravné značenie, nevšimol si ale značku Stoj a spôsobil nehodu

VRÁBLE / Šesťdesiatdvaročný vodič menšieho nákladného auta si nevšimol dopravnú značku Stoj, daj prednosť v jazde a skrížil cestu 21-ročnej vodičke. Nákladiak po náraze demoloval, čo mu prišlo do cesty a skončil v plote rodinného domu. Paradoxne, vodič roznášal prenosné dopravné značenie.

V meste boli cyklistické preteky, počas ktorých vodič nákladného auta umiestňoval aj s kolegami prenosné dopravné značky. Pravdepodobne si nevšimol takzvanú "stopku" a vyletel na hlavnú cestu. Vrazil pritom do vodičky, ktorá tam prechádzala. "Hovoria, že vybehol z vedľajšej cesty a nedal prednosť na hlavnej ceste," povedal majiteľ domu. 

Nákladné vozidlo po zrážke zdemolovalo elektrickú rozvodnú skriňu a skončilo v oplotení rodinného domu. "Bola poškodená rozvodná skriňa na stĺpe a bolo potrebné odpojiť elektrinu," uviedol veliteľ zásahu hasičov vo Vrábľoch Martin Kratka.

Mladá vodička tiež vyletela z cesty. Rozbitú mala prednú časť auta. Podľa svedkov sama ešte vyšla von a následne skolabovala. Vodič, nákladného auta sa nezranil, vodička osobného auta skončila v nemocnici.  Celá ulica zostala bez elektriny a na miesto prišla poruchová služba. Vodič, sa k tomu čo sa udialo vyjadrovať nechcel. 

Rovnaká nehoda sa tam stala aj pred vyše dvomi rokmi. Vodič nákladného auta si tiež nevšimol stopku a vrazil do osobného vozidla. Aj on zdemoloval elektrický stĺp a oplotenie.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy