Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Auto narazilo do plynovej prípojky, evakuovať museli 21 obyvateľov. Za volantom sedelo 18-ročné dievča
Zdielať na

Auto narazilo do plynovej prípojky, evakuovať museli 21 obyvateľov. Za volantom sedelo 18-ročné dievča

Zdroj: Polícia SR

STUPAVA / K nehode došlo v sobotu skoro ráno. Mladá vodička s autom narazila do plynovej prípojky, z ktorej začal unikať plyn. Polícia a hasiči tak miesto museli zabezpečiť a z tvrdého spánku zobudili obyvateľov ôsmich domov.

Skorý budíček čakal v sobotu okolo 03:30 ráno 21 obyvateľov Dlhej ulice v Stupave. Mladá 18-ročná vodička narazila s autom do plynovej prípojky a následne aj do stĺpu telefónneho vedenia. Ihneď po ohlásení dorazili na miesto policajti a hasiči, ktorí museli okolie zabezpečiť, pretože zistili únik plynu. "Za účelom ochrany života a zdravia boli na nevyhnutne potrebný čas evakuovaní obyvatelia 5 obytných domov a 3 rodinných domov," informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Vodička z miesta nehody ušla. Po tom, ako ju policajti vypátrali, zistili, že sa pred jazdou posilnila. "Bola porobená vykonaniu dychovej skúšky, ktorou jej bola nameraná hodnota 0,31 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Opakovaná dychová skúška skončila s výsledkom 0,27 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu," dodala Mihalíková. 

Následne jej polícia zadržala vodičský preukaz. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 7 000 eur. Pri dopravnej nehode, ktorá je v súčasnosti v štádiu objasňovania sa nikto nezranil.

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej dopravnej nehode, pri ktorej skončil kamión na streche: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy