Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nehoda počas festivalu na Myjave. Auto zrazilo cyklistu
Zdielať na

Nehoda počas festivalu na Myjave. Auto zrazilo cyklistu

Zdroj: noviny.sk/Róbert Fritz

MYJAVA / Zrážka osobného auta s cyklistom sa stala počas tretieho najväčšieho folklórneho festivalu. Na miesto nehody boli okamžite privolaní záchranári aj hasiči. K zrážke pritom došlo v križovatke, ktorá je už mesiace kritizovaná obyvateľmi.

Počas špičky tretieho najväčšieho folklórneho festivalu došlo na Myjave k zrážke osobného auta s cyklistom. Šoférom auta bol podľa prvotných informácií mladý muž. Na mieste zasahovali hasiči aj záchranári. Podľa informácií TV JOJ museli záchranári previezť zraneného cyklistu do myjavskej nemocnice. Muž sa totiž podľa slov hasičov sťažoval na bolesti v oblasti hrudníka. 

Podľa ďalších informácií TV JOJ mal zrazený cyklista utrpieť ľahšie zlomeniny. Zlomenú má aj lopatku. Zrážka sa stala na križovatke, ktorá je podľa miestnych obyvateľov nebezpečná. Dopravu v okolí križovatky riadia policajti z Myjavy a Nového Mesta nad Váhom. Prečo k zrážke došlo a či je za nehodu zodpovedný muž, ktorý auto šoféroval, zatiaľ nie je jasné. Polícia okolnosti nehody vyšetruje.

Pozrite si archívnu reportáž o nehode na horskej dráhe:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy