Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda na Kramároch. Vodič (63) po prevoze do nemocnice zomrel
Zdielať na

Tragická nehoda na Kramároch. Vodič (63) po prevoze do nemocnice zomrel

BRATISLAVA / Spočiatku bežná nehoda s ľahkými zraneniami sa neskôr skomplikovala. O život 63-ročného vodiča, ktorý si poranil hlavu, neskôr lekári bojovali. Nehoda sa stala na bratislavských Kramároch priamo pred nemocnicou.

K nehode došlo v piatok v hlavnom meste o 16:50. Vodič (63) išiel od Limbovej ulice smerom na Patrónku, keď zatiaľ z nezistených príčin prešiel do protismeru. Zrazil sa s oprotiidúcim autom, v ktorom sedela 26-ročná vodička. Kolízii nevedela nijako zabrániť. 

Obaja vodiči sa pri nehode ľahšie zranili. Mladá žena si poranila hrudník a starší vodič mal povrchové poranenie hlavy. "Nehoda si vyžiadala dvoch zranených, ktorí boli prevezení do nemocnice na Mickiewičovej ulici a na Kramáre. Obaja utrpeli skôr ľahké poranenia," informovala hovorkyňa operačného strediska, Alena Krčová.  

​Mužov stav sa však po prevoze do nemocnice náhle skomplikoval. Podľa informácií TV JOJ sa mu malo zdravotne veľmi priťažiť, zrejme dostal infarkt a lekári začali bojovať o jeho život. Aj napriek tomu, že záchranári muža ihneď previezli do nemocnice, zachrániť sa ho žiaľ už nepodarilo. Zdravotné problému mohol mať už počas šoférovania. To ale zistí, až nariadená pitva. 

Limbová ulica bola počas dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov až do 19.00 hod neprejazdná a usmerňovaná hliadkami dopravnej polície. Okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Pozrite si archívnu reportáž o špecialistovi na telefóne. Pri infarkte alebo mozgovej príhode môže zachrániť život: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy