Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matka tvrdí, že učiteľ šikanuje jej syna. Hovorí aj o fyzických útokoch
Zdielať na

Matka tvrdí, že učiteľ šikanuje jej syna. Hovorí aj o fyzických útokoch

LIPTOVSKÁ TEPLIČKA / Dva fyzické útoky v priebehu niekoľkých týždňov a nadávky - takéto trápenie údajne prežíval 10-ročný žiak na Základnej škole v Liptovskej Tepličke. Chlapcova mama tvrdí, že za tieto incidenty môže jeden učiteľ.

Podľa chlapcovej mamy konflikt medzi jej 10-ročným synom a učiteľom na základnej škole v Liptovskej Tepličke trvá od januára tohto roka. "Prišlo k tomu potom, keď mi doma povedal, že si na hodine informatiky otvárajú pornostránky, čo mi potvrdil učiteľ pred riaditeľkou," hovorí chlapcova mama. Tvrdí, že situácia sa stále nevyriešila. Podľa jej slov učiteľ na jej syna dvakrát zaútočil a okrem toho mu mal nadávať. Útoky už rieši polícia. Urážlivými slovami sa zaoberala školská inšpekcia. 

Tá vo svojom stanovisku uznala sťažnosť mamy ako opodstatnenú. Riaditeľka školy sa k incidentu odmietla vyjadriť. Prípad sleduje aj starosta Liptovskej Tepličky, pretože obec je zriaďovateľom školy. Ako povedal, len riaditeľka má v kompetencii opatrenia, aby sa to už neopakovalo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy