Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia dostala anonymný tip. Novorodenec bol osem hodín zakopaný v zemi
Zdielať na

Polícia dostala anonymný tip. Novorodenec bol osem hodín zakopaný v zemi

Archívna reportáž

MATO GROSSO / Brazílsku políciu netradične privolali k neohlásenému úmrtiu dieťaťa. Aké veľké bolo ich prekvapenie, keď aj napriek minimálnej šanci našli začuli slabý plač.

Brazílski policajti dostali anonymný tip, podľa ktorého sa vybrali pátrať po dieťati. Podľa informácií malo byť telo dieťaťa zakopané v zemi. Policajti za pomoci baterky, začali na kolenách, na uvedenom mieste hrabať a prekvapilo ich, keď začuli slabý plač.

Drobného novorodenca sa policajtom podarilo bez akýchkoľvek problémov dostať von a následne dievčatko odovzdali záchranárom. Lekári jej prezreli dýchacie cesty a aj napriek tomu, že bola pod zemou osem hodín, mala by byť v budúcnosti v poriadku. 

Policajti následne prešetrili okolnosti prípadu. Matka dievčatka mala len 15 rokov a rodiť začala náhle v kúpeľni. Podľa jej výpovedi dieťa prišlo na svet tak rýchlo, že spadlo na zem a udrelo sa do hlavy. Príbuzní mladej matky si mysleli, že dieťa zomrelo pri pôrode a údajne nevykazovalo známky života. Podľa lekárov má dieťa naozaj dve fraktúry lebky, čo by mohlo tvrdenie matky potvrdiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy