Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyšetrovateľ obvinil muža, ktorý brutálne dobodal matku. Hrozí mu doživotie
Zdielať na

Vyšetrovateľ obvinil muža, ktorý brutálne dobodal matku. Hrozí mu doživotie

PAŇA / Muža z obce Paňa už vyšetrovateľ Kriminálnej polície Policajného zboru v Nitre obvinil z vraždy jeho matky. Ženu v dôchodkovom veku brutálne dobodal včera. Na mieste ho zadržali policajti. Petra iba pred pár dňami prepustili z väzenia.

K vražde došlo v rodinnom dome, včera okolo 11 hodiny. Na 66 ročnú ženu vytiahol syn pravdepodobne kuchynský nôž.  Podľa informácií televízie JOJ, nožom jej uštedril až 9 rán. Po zhruba pol hodine išiel podľa obyvateľov obce Peter k susedovi a povedal mu čo urobil. Ten zavolal policajtov aj záchranárov. "On tu žil od roku 2014 Peter a matka bola vlastníčkou nehnuteľnosti ale trvalý pobyt tu nemala," povedal starosta obce Milan Korenči. 

Muža, zadržali na mieste a skončil v policajnej cele. Po jeho vypočutí padlo v piatok obvinenie. Obvinili ho z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Naše informácie hovoria o tom, že muž mal po príchode polície aj zbalenú tašku do väzenia. Dá sa povedať, že to tam už dobre pozná, len pred pár dňami sa odtiaľ vrátil domov. "Bol spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby," uviedla hovorkyňa polície v Nitre Renáta Čuháková.  Mužovi teraz hrozí pre obzvlášť závažný zločin vraždy trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, alebo doživotie. 


Pozrite si reportáž súvisiacu s článkom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy