Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia pátra po 92-ročnom Ľudovítovi. Odišiel z domu a nevrátil sa, pomôžte ho nájsť
Zdielať na

Polícia pátra po 92-ročnom Ľudovítovi. Odišiel z domu a nevrátil sa, pomôžte ho nájsť

NITRA / Polícia už niekoľko hodín pátra po nezvestnom 92-ročnom Ľudovítovi P., ktorý sa stratil v piatok 1. júna. Podľa informácií dôchodca trpí aj stareckou demenciou, čo celú situáciu len komplikuje. Policajti preto žiadajú, ak by ste mali akékoľvek informácie o hľadanom mužovi, aby ste ich kontaktovali na známom čísle 158.

Deväťdesiatdvaročný muž z Nitry odišiel z domu v piatok 1.júna v doobedňajších hodinách. Ľudovít P. je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má šedivé vlasy krátkeho strihu. Oči sú zelenohnedej farby, má široký nos a na čele má niekoľko bradavíc. Podľa ďalších informácií mu chýbajú aj predné zuby. Dôchodca, trpí stareckou demenciou a zatúlať sa mohol kamkoľvek. Je možné, že domov sa sám nedokáže vrátiť. Už v minulosti sa viac krát stratil.

Naposledy mal na sebe oblečené modré tepláky, šuštiakovú modrú bundu s výrazným zipsom pomarančovej farby, modrú šiltovku a obuté mal sandále na suchý zips. Polícia po staršom mužovi pátrala už vo viacerých lokalitách, zatiaľ, ale neúspešne.

Policajtom pomáhala aj špeciálna kynologická služba. Rozdelili sa do skupín a prezreli niekoľko oblastí. "Terén bol náročný stúpanie, veľké porasty, kde sa ťažko pohyboval," uviedol kynológ Alexander Berek. Okolie Nitry hlavne časti, v ktorej muž býval prehľadávajú už tretí deň. Po niekoľkých hodinách pátraciu akciu na pondelok, zatiaľ, ukončili.  "Niektoré oblasti sme prehľadávali aj dvakrát, ale žiaľ stratenú osobu sme nenašli," dodal. 

Ak by ste mali akékoľvek informácie o hľadanom pánovi alebo ste ho videli, kontaktujte prosím políciu na čísle 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy