Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nepáčilo sa mu ako majitelia áut parkujú. Upozornil ich na to poškodením áut
Zdielať na

Nepáčilo sa mu ako majitelia áut parkujú. Upozornil ich na to poškodením áut

PREŠOV / V Prešove zrejme vyčíňa samozvaný dopravný policajt. Ten sa rozhodol riešiť parkovaciu politiku v jednej mestskej časti po svojom. Kto neparkuje tak, ako sa to jemu páči, má problém. Kým v minulosti si ľudia nachádzali poškriabané alebo olejom poliate autá, teraz je to horšie. Na zaparkované autá vytiahol zelený sprej.

Samozvaný dopravný policajt sa rozhodol parkovanie, s ktorým nie je spokojný trestať zeleným sprejom a odkazom za stieračom, v ktorom slušne poprosil o vodorovné parkovanie. Prípad má v rukách polícia. "Vydržala som niekoľko škrabancov, ktoré som mala na aute, ale toto je už veľa," uviedla Katarína, majiteľka poškodeného auta. 

"Poverený príslušník policajného zboru v uvedenom prípade začal trestné stíhanie vo veci poškodzovania cudzej veci," povedala policajná hovorkyňa v Prešove Jana Migaľová. Katarína, ktorej auto poškodil uviedla, že nie je prvou obeťou nespokojného vodiča.

V mestskej časti Solivar nie je oficiálne ani vizuálne vytvorené žiadne parkovacie miesto. "V minulosti som tu mala konflikt, zablokoval ma jeden sused s autom a nechcel ma pustiť von. Prekážalo mu, že som sa postavila na jeho miesto, na ktorom parkuje už niekoľko rokov," uviedla Katarína.   

Zatiaľ neznámemu páchateľovi už je na stope polícia. Katarína pri pohľade na odkaz len nechápavo krúti hlavou. Šikmým státím pritom šetria i tak nedostatok miesta na parkovanie.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy