Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž sa postavil do cesty guľkám, aby chránil milovanú osobu
Zdielať na

Muž sa postavil do cesty guľkám, aby chránil milovanú osobu

Archívna reportáž

PHILADEPLHIA / Americká polícia vyšetruje desivý prípad. Len niekoľko hodín po svadbe páchateľka vytiahla pištoľ a namierila ju na čerstvo vydatú tehotnú ženu. V čase útoku pri nej bol jej 74-ročný otec, ktorý dcéru chránil vlastným telom.

Bolo pol jedenástej večer a od svadby uplynulo len niekoľko hodín, keď čerstvá mladomanželka kráčala po boku otca z domu. Tam už čakala strelkyňa. Práve ona zrejme zo žiarlivosti vytasila zbraň s úmyslom zabiť svoju sokyňu. Odvrhnutá bývalá manželka ženícha je hlavnou podozrivou v tomto krutom čine. "Emócie bez kontroly a nahromadená zlosť v kombinácii so zbraňou zmenili životy ľudí. V nemocnici o život bojuje 74-ročný muž, ktorý chránil svoju dcéru v piatom mesiaci tehotenstva," povedal vyšetrovateľ John Walker.

Mladomanželka čaká dvojčatá, jej otec sa zachoval ako ľudský štít. Podľa predbežných informácií z vyšetrovania a podľa výpovedí svedkov sa najprv na ulici strhla hádka, keď si svoju zlosť a zúfalstvo prišla na neveste vybiť bývalá žena ženícha. Zbraní ale v prípade figuruje viac. Údajne aj ďalší dvaja muži, ktorí prišli s bývalou manželkou, mali vytiahnuť svoje pištole. "Mala by sa prihlásiť a spraviť správnu vec. Najprv vypovedať a povedať všetko, čo sa stalo od začiatku až po koniec. Inak všetky obvinenia padnú na jej hlavu," dodal John Walker. 23-ročná nevesta utŕžila dva zásahy, od jej smrti a zabitia jej dvoch nenarodených detí ju zachránil otec. Toho zasiahlo až 10 guliek. Polícia teraz pátra po bývalej manželke ženícha a jej komplicoch.

Kombinácia hnevu, žiarlivosti a strelnej zbrane už spôsobila nejednu rodinnú tragédiu aj na Slovensku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy