Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Auto s dvoma rôznymi ŠPZ vošlo do cesty autobusu. Vodič zrážke nedokázal zabrániť
Zdielať na

Auto s dvoma rôznymi ŠPZ vošlo do cesty autobusu. Vodič zrážke nedokázal zabrániť

PARTIZÁNSKE / Leteckí záchranári zasahovali za obcou Brodzany v okrese Partizánske. Zrazil sa tam autobus a osobné auto. Jeho vodič prešiel na rovnom úseku cesty do protismeru. V autobuse sa nikto nezranil, no posádku osobného auta museli vystrihovať hasiči. Zrážku nasnímala kamera umiestnená v autobuse.

Jazda linkového autobusu, ktorý smeroval z Partizánskeho do Topoľčian plynula bez problémov do okamihu, kým sa v protismere neobjavila Felicia. "Nikoho nepredbiehal, zrazu sa stočil na ľavú stranu," uviedol vodič autobusu.

K zrážke osobného auta a autobusu došlo za obcou Brodzany na rovnom úseku cesty. V autobuse sa viezlo osem ľudí. Nikomu z nich sa nič nestalo. Všetci utekali zachraňovať posádku auta.  Z toho ich dostali až hasiči z Partizánskeho. Muž bol spočiatku v bezvedomí. Lekár privolal vrtuľník. "Nehoda si vyžiadala dve zranené osoby. Jednu z nich so zranením hrudníka previezli záchranári vrtuľníkom do nemocnice v Partizánskom," povedala hovorkyňa z operačného strediska záchrannej služby Alena Krčová.

V nemocnici skončila aj mladá spolujazdkyňa. Tá utrpela povrchové poranenia celého tela. Zaujímavosťou je, že auto malo vpredu bratislavskú ŠPZ a vzadu prievidzskú. Čo presne sa stalo určí až vyšetrovanie.

V posledných dňoch došlo k viacerým zrážkam s autobusom. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy