Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Auto sa prevrátilo a následne zrútilo dolu zrázom. Sedel v ňom aj 3-ročný chlapec
Zdielať na

Auto sa prevrátilo a následne zrútilo dolu zrázom. Sedel v ňom aj 3-ročný chlapec

ĽUBIETOVÁ / Auto, v ktorom sedelo iba 3 ročné dieťa sa zrútilo dolu strmým zrázom. Nehoda sa stala neďaleko obce Ľubietovej pri Banskej Bystrici. Šoférovala 31 ročná žena a zo zatiaľ neznámych príčin sa dostala za krajnicu. Keďže tam nie sú zvodidlá, auto sa prevrátilo.

Krkolomný pád dolu svahom. do niekoľko metrov hlbokého zrázu sa prevrátilo osobné auto s mladou ženou a jej malým synčekom. Tridsaťjedenročná žena cestovala domov do Ľubietovej, syna mala v autosedačke na zadnom sedadle. V jednej zo zákrut sa však dostala za krajnicu a keďže tu nie sú zvodidlá auto nemalo čo zastaviť. "Po našom príchode boli osoby von z vozidla," uviedol Ján Ťurek z Hasičského záchranného zboru v Banskej Bystrici.  

S chlapčekom na rukách vyliezla mladá žena na cestu a čakala na príchod záchranárov. Trojročné dieťa sedelo v autosedačke, čo zrejme pri prevrátení auta zohralo svoju úlohu. Chlapec vyviazol bez zranení, prišli preňho príbuzní a odviezli ho domov. Jeho mame pomáhali záchranári. Previezli ju do nemocnice v Banskej Bystrici jej stav našťastie nie je vážny.  Pod nehodu sa podľa polície podpísala nepozornosť mladej ženy.

Pozrite si archívnu reportáž o nešťastnej nehode so sanitkou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy