Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Cudzinec prepadol predajňu s bicyklami. Policajti si museli zavolať posily
Zdielať na

Cudzinec prepadol predajňu s bicyklami. Policajti si museli zavolať posily

Archívna reportáž

NITRA / Policajti dostali v piatok v noci anonymné oznámenie, že sa niekto údajne vlámal do predajne s bicyklami. Hliadka okamžite vyrazila na miesto, kde po príchode zistili, že v obchode sa pohybuje neznámy mladík. Na pomoc si ale museli zavolať posily.

Podľa informácii polície sa do predajne s bicyklami na Štúrovej ulici v Nitre vlámal tridsaťdvaročný  muž. Policajná hliadka, ktorá sa na miesto prepadu vybrala si ale musela zavolať ďalšie posily. Keďže sa im pokúšal ujsť, museli použiť hrozbu zbraňou.

Po chvíli sa policajtom ale podarilo mužovi nasadiť putá. Do predajne sa podozrivý dostal cez výklad, ktorý si rozbil prineseným kladivom a vo vnútri vypáčil pokladničku. Krádežou bicykla, ktorý už mal prichystaný, spôsobil majiteľovi škodu za viac ako 3200 eur. Muž si z pokladne odniesol aj hotovosť.  Po zadržaní polícia taktiež zistila, že ide o muža Ukrajinského pôvodu.   

​V prípade je začaté trestné stíhanie vo veci krádeže vlámaním. V zmysle trestného zákona hrozí za tento trestný čin 3 až 10 rokov väzenia. 

Pozrite si archívnu reportáž o krádeži sadeníc: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy