Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dunaj vyplavil telo ženy. Policajtom sa ju zatiaľ nepodarilo identifikovať
Zdielať na

Dunaj vyplavil telo ženy. Policajtom sa ju zatiaľ nepodarilo identifikovať

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Policajti dostali v stredu okolo obeda oznámenie o tele v Dunaji. Telo bez známok života unášal prúd vody od Starého mosta smerom na most Apollo.

Policajti z poriečneho oddelenia vytiahli z vodného toku na pravom brehu Dunaja telo ženy, ktorej sa už nedalo pomôcť. "Následne v čase okolo 14.00 hodiny príslušníci poriečneho oddelenia policajného zboru vytiahli z vodného toku na pravom brehu rieky Dunaj, v mestskej časti Bratislava - Jarovce, telo ženy bez známok života," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Išlo o ženu, ktorej totožnosť sa doposiaľ nepodarilo identifikovať. Podľa odhadov mala medzi 60 a 70 rokmi. Obhliadajúci súdny lekár na mieste nevylúčil, ale ani nepotvrdil cudzie zavinenie. Pre zistenie presnej príčiny smrti nariadili pitvu.

Prípadom sa zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Pozrite si archívnu reportáž o zrážke dvoch lodí na Dunaji. O tom, kto nehodu bude riešiť rozhodol až GPS signál. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy