Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Auto zostalo v rieke medzi skalami. Ako sa tam dostalo, je záhadou
Zdielať na

Auto zostalo v rieke medzi skalami. Ako sa tam dostalo, je záhadou

ŽILINA / Osobné auto skončilo uprostred rieky Kysuca. Nikto nechápal, ako sa do rieky plnej špicatých skál, dostalo. A k vysvetleniu sa nemal ani mladík, ktorému patrí, a ktorého vypátrali policajti.

 Auto v rieke objavili záhradkári v žilinskej mestskej časti Vranie. Na skalách našli len ponožky a tenisky ku ktorým sa nikto nehlásil, rovnako ako k autu. Renault bol v rieke Kysuca od nedeľňajšieho rána. Majiteľa auta, mladého Mateja, museli priviezť na miesto policajti, no ako sa dostalo do rieky nechcel prezradiť ani policajtom, a ani nám. K celej situácii povedal len toto,"Priletelo." 

Auto v rieke spôsobilo robotu najmä hasičom. Tí sa k rieke a k autu museli najskôr cez poľnú cestu a husté kríky a stromy dostať. "Auto sa nachádzalo v rieke Kysuca v dosť neprístupnom teréne, sami nevieme pochopiť ako sa tam dostal. Trochu bol problém ale prerezali sme si cestu pomocou motorovej píly," uviedol veliteľ zásahu brigády Hasičského záchranného zboru v Žiline Milan Smetana. Auto z rieky, ktorá je obklopená ostrými skalami, pritiahli na breh pomocou navijaku. Následne ho žeriav z vody zdvihol a uložil na breh.  

Pozrite si archívnu reportáž o aute, ktoré skončilo medzi kravami: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy