Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pri tragickej nehode pred Sencom prišiel o život 34-ročný motorkár
Zdielať na

Pri tragickej nehode pred Sencom prišiel o život 34-ročný motorkár

IVANKA PRI DUNAJI / Tragická nehoda na Seneckej ceste. Motorkár narazil do auta, keď spadol na cestu, prešlo ho protiidúce auto. Na miesto dorazil aj záchranársky vrtuľník. Cesta je neprejazdná.

K dopravnej nehode došlo krátko po 15.00 hod na Seneckej ceste smerom do obce Ivanka pri Dunaji. "Z doposiaľ presne nezistených príčin motocyklista narazil do ľavej zadnej časti pred ním idúceho osobného vozidla zn. Mercedes, pričom padol na vozovku, kde následne došlo k stretu s protiidúcim osobným motorovým vozidlom," informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Na miesto okamžite vyslali záchranársky vrtuľník. "Prítomní svedkovia zahájili u muža laickú resuscitáciu. Po pristátí záchranárskeho vrtuľníka pokračoval lekár leteckých záchranárov v rozšírenej resuscitačnej starostlivosti," informuje hovorkyňa záchranárov, Zuzana Hopjaková. Zdravotníkom sa však aj napriek snahe a úsiliu život motocyklistu zachrániť nepodarilo."Vykonanou dychovou skúškou bola prítomnosť alkoholu u vodičov vozidiel účastných na tejto dopravnej nehode vylúčená," uvádza Mihalíková. Motorkárovi musia na zistenie alkoholu v tele odobrať krv. 

Senecká cesta bola po dobu dokumentovania dopravnej nehody neprejazdná. Dopravní policajti vykonávali odklon dopravy cez diaľnicu D1Okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali sú predmetom objasňovania

Vzhľadom na to, že k nehode došlo v čase špičky, keď mnohí vodiči smerujú z mesta. Od miesta nehody sa tvorili niekoľkokilometrové kolóny. Vodiči museli rátať s viac než hodinovým zdržaním. Aj po viac než troch hodinách bol úsek neprejazdný. Polícia okolnosti dopravnej nehody ešte vyšetruje.

Správu budeme aktualizovať. Viac informácii sa dozviete v KRIMI o 19:00. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy