Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragická nehoda na diaľnici D2, časť diaľnice je neprejazdná
Zdielať na

Tragická nehoda na diaľnici D2, časť diaľnice je neprejazdná

MALACKY / V pondelok krátko pred deviatou hodinou ráno prijali policajti oznámenie o vážnej dopravnej nehode. Na diaľnici D2 v smere na Kúty narazila dodávka do mostného piliera.

Na 21 kilometri za Malackami smerom na Kúty prišlo v pondelok ráno k tragickej dopravnej nehode. Tridsaťdeväťročný  vodič úžitkovej dodávky značky Iveco Daily s evidenčným číslom vozidla Českej republiky, z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do mostného piliera. Kabína bola úplne zdemolovaná a muž v nej zostal zakliesnený. Vrak dodávky vytiahli až pomocou žeriavu.

Na mieste nehody, okamžite zasahovali všetky záchranné zložky. Vodič pri náraze utrpel vážne zranenia. "Rozsiahle zranenia, ktoré muž silným nárazom utrpel boli nezlúčiteľné so životom a ani lekár Leteckej záchrannej služby  mu už nedokázal pomôcť. Na mieste skonštatoval už len úmrtie," uviedla hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková. Polícia niekoľko hodín dokumentovala miesto nehody. Spôsobené materiálne škody zatiaľ nie sú vyčíslené. 

Presné príčiny ako k tragédii došlo, budú známe po skončení policajného vyšetrovania. "Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele vodiča bol nariadený odber krvi," uviedla hovorkyňa. Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková. Diaľnica D2 bola v smere do Českej republiky bola pre nehodu uzavretá. Vodiči, ktorí neodbočili na zjazde v Malackách zostali stáť v niekoľkokilometrovej kolóne.


Pozrite si archívnu reportáž o tragickej čelnej zrážke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy