Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Útočníkov, ktorí bejzbalkou napadli na ceste vodiča, zadržali. Ide o bratov
Zdielať na

Útočníkov, ktorí bejzbalkou napadli na ceste vodiča, zadržali. Ide o bratov

TRENČÍN / Trenčianski kriminalisti zadržali mladíkov, ktorí ešte v pondelok v noci v Dubnici nad Váhom v kolóne napadli bejzbalkou 34-ročného vodiča. Napadnutý Púchovčan utrpel zlomeniny tvárových kostí a museli ho operovať.

Páchateľmi sú dvaja miestni súrodenci, vo veku 19 a 22 rokov. Pre nehodu na diaľnici bola odklonená doprava. Bratia svojim autom zablokovali 34-ročného vodiča Fábie. "Sledovali ma od Trenčína, bola uzavretá cesta, išiel som do Dubnice a tu mi zatarasili cestu a dobili ma," opísal situáciu napadnutý muž.

Jeden z dvojice mužov mal vytiahnuť z kufra bejzbalovú palicu a so slovami "ako to jazdíš" vodiča Fábie udrieť pálkou do hlavy. Napadnutý Púchovčan utrpel zlomeniny tvárových kostí a museli ho operovať.

Aj vďaka medializácii prípadu sa kriminalistom podarilo získať kamerový záznam s incidentom. Následne vypátrali a zadržali podozrivých bratov. Vyšetrovateľ ich obvinil z pokusu ublíženia na zdraví a výtržníctva. Ako dodala policajná hovorkyňa Elena Antalová, polícia v prípade naďalej vykonáva procesné úkony.

Polícia zverejnila video z útoku. Pre množstvo vulgarizmov video zverejňujeme bez zvukovej stopy:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy