Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šla sa korčuľovať, no netušila, že na ňu v kríkoch číha muž. Pokúsil sa ju znásilniť
Zdielať na

Šla sa korčuľovať, no netušila, že na ňu v kríkoch číha muž. Pokúsil sa ju znásilniť

SPIŠSKÁ BELÁ / Slnečný májový deň vylákal na cyklistický chodník za Spišskou Belou v okrese Kežmarok mnoho cyklistov i korčuliarov. Mladá korčuliarka ale na tento deň nezabudne. Muž číhajúci v kríkoch ju napadol a chcel ju znásilniť.

Muž zaútočil na mladú korčuliarku na cyklistickom chodníku medzi Spišskou Belou a Tatranskou Kotlinou. "Zvalil ju na zem, za vlasy ju ťahal do kríkov a vyžadoval od nej sex. Keď sa bránila a začala kričať, dusil ju s tým, že ju zabije ak neprestane," uviedol otec napadnutej korčuliarky. 

Na výkriky mladej ženy zareagovali okoloidúci korčuliari a cyklisti. "Keď bolo počuť, že prichádzajú ľudia, tak sa pravdepodobne zľakol a ušiel do poľa," dodal otec napadnutej s tým, že verí, že útočníka polícia chytí. "Môžeme potvrdiť, že polícia v Kežmarku preveruje trestné oznámenie vo veci podozrenia z trestného činu pokusu znásilnenia," uviedla policajná hovorkyňa v Prešove Jana Migaľová. 

Podľa informácií TV JOJ policajti podozrivého muža po pár hodinách zadržali a putoval do cely policajného zaistenia. Či je podozrivý muž skutočne aj vinníkom bude známe až po výsledkoch DNA analýzy. Polícia sa k prípadu zatiaľ vyjadrovať nechce. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy