Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muži zablokovali auto a jeho šoféra zbili bejzbalkou. Ich dôvodu neuveríte
Zdielať na

Muži zablokovali auto a jeho šoféra zbili bejzbalkou. Ich dôvodu neuveríte

Archívna reportáž

DUBNICA NAD VÁHOM / Dvaja neznámi muži v pondelok údajne krátko pred desiatou hodinou večer vystúpili zo svojho auta a napadli iného šoféra. Napriek tomu, že tohto šoféra nepoznali, napadli ho bejzbalovou palicou. Celý incident sa mal odohrať v blízkosti supermarketu.

Doposiaľ neznámi páchatelia v Dubnici nad Váhom v blízkosti svetelnej križovatky pri supermarkete Tesco napadli muža. Dvaja muži svojim autom značky Volkswagen Passat striebornej farby, ktorého evidenčné číslo je z okresu Ilava, zablokovali  34- ročného vodiča osobného auta značky Škoda Fabia.   "Sledovali ma od Trenčína, bola uzavretá cesta, išiel som do Dubnice a tu mi zatarasili cestu a dobili ma," opísal situáciu napadnutý muž.

Jeden z dvojice mužov mal vytiahnuť  z kufra bejzbalovú palicu a so slovami "ako to jazdíš" vodiča Fábie udrieť pálkou do hlavy. "Boli vyholení mali od 21 do 25 rokov. Ja som bol pri vedomí, bolesť som cítil až neskôr, videl som, že mi krváca nos, musel som si volať doktora," uviedol poškodený.

Polícia SR o tejto skutočnosti informovala na svojej facebookovej stránke."Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví," uviedla hovorkyňa Trenčianskej polície Elena Antalová."Poškodený po útoku utrpel zlomeniny tvárových kostí, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu a operačný zákrok," vyjadrila sa právnička Fakultnej nemocnice v Trenčíne.

Nakoľko premávka bola v čase uvedeného napadnutia hustá a aj v blízkosti supermarketu a svetelnej križovatky sa pohybovalo veľa ľudí, policajti žiadajú o pomoc pri zisťovaní totožnosti vozidla VW. "Ja som ich nepoznal, nemám problém s nikým, to bola len blbá náhoda," usúdil napadnutý muž. Za usvedčenie páchateľov ponúka odmenu až 1000 eur.

Pozrite si archívnu reportáž o školáčke, ktorú napadli iné deti:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy