Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nehoda za tunelom Sitina: Zrazilo sa šesť áut
Zdielať na

Nehoda za tunelom Sitina: Zrazilo sa šesť áut

Archívna reportáž

BRATISLAVA / V stredu krátko pred desiatou hodinou dopoludnia sa stala dopravná nehoda viacerých osobných áut. Tie sa zrazili za tunelom Sitina smerom na most Lafranconi. Na mieste sú všetky záchranné zložky.

Za tunelom Sitina smerom na most Lafranconi došlo v stredu dopoludnia k hromadnej dopravnej nehode. Ako uviedlo Prezídium Hasičského a záchranného zboru na mieste sa zrazilo až šesť motorových vozidiel. Po nehode bola doprava obmedzená. Ľavý jazdný pruh zostal neprejazdný a čiastočne aj pravý. Hasiči okamžite zabezpečili miesto nehody. 

Hasičská jednotka na mieste poskytoval posádkam motorových vozidiel prvú pomoc. Taktiež vykonávala na vozidlách protipožiarne opatrenia. Podľa našich informácií museli po príchode na miesto záchranári ihneď začať s ošetrovaním. "Nehoda si vyžiadala dvoch zranených, ktorí utrpeli ľahšie poranenia. Boli pri vedomí a v stabilizovanom stave. Po ošetrení boli ihneď prevezení do nemocnice v Ružinove a na Kramáre," uviedla Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. 

Polícia dala neskôr vykonať všetkým vodičom dychovú skúšku. Výsledky boli negatívne. ​Policajti tak už začali s vyšetrovaním, kto z vodičov je zodpovední za túto hromadnú nehodu. Škoda je predbežne vyčíslená na 20 tisíc eur. 


Pozrite si archívnu reportáž o dopravnej nehode, kde sa prevrátila cisterna s benzínom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy