Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rybár zmizol na rybačke, kamaráti ho naposledy videli pri balení vecí
Zdielať na

Rybár zmizol na rybačke, kamaráti ho naposledy videli pri balení vecí

DOLNÝ BAR / Partia rybárov smúti za svojím kamarátom, ktorého videli naposledy v piatok večer pri balení vecí. Na druhý deň sa mali opäť stretnúť pri jazere. Keď tam dorazili, jeho veci našli rozložené. Roberta ale nakoniec hľadali hasiči aj potápači.

55-ročný Robert z Matuškova bol s kamarátmi v rybárskom revíre, kde sa až do večera bavili chytaním. Okolo jedenástej večer sa partia začala baliť domov, Robert zostal pri jazere posledný.

Dnes, keď sa jeho kamaráti k jazeru vrátili, našli všade rozložené jeho udice aj veci, on ale nikde nebol. Pôvodne si ostatní rybári mysleli, že zrejme spí v aute, ale keď sa k nemu priblížili, zistili, že je prázdne. Urýchlene zavolali hasičov aj políciu.

TV JOJ

​O približne pol tretej poobede dorazili hasiči z Dunajskej Stredy a začali prehľadávať okolie jazera a jazero lovným hákom. Keďže vodná plocha je v niektorých miestach až 6 metrov hlboká, privolali posily z Bratislavy. Potápači s pomocou techniky prehľadávali stojatú vodu približne 20 minút, kým narazili na bezvládne telo.

Prípad sleduje reportér Krimi Ján Baček, viac v Krimi o 19:30 h.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy