Skoro jasno
17°
Bratislava
Krvavá bitka v krčme. Mladík skončil s bodnou ranou v nemocnici
Zdielať na

Krvavá bitka v krčme. Mladík skončil s bodnou ranou v nemocnici

MICHALOVCE / Konflikt dvoch mladých mužov mal vyústiť do krvavej roztržky. Maroš (23) skončil podľa zistení TV JOJ v nemocnici s bodnou ranou v oblasti ramena. Incident sa stal v jednom z michalovských pohostinstiev.

Obaja mladí muži sú vraj pravidelní návštevníci pohostinstva v Michalovciach. Naposledy sa ale strhla medzi nimi hádka. Dôvodom mali byť nevyriešené spory z minulosti. "Jeden bol za jedným stolom, druhý za druhým, ale poznajú sa. Lebo hovorili, že ty si bol u mňa v byte a si mi niečo ukradol," opisoval situáciu krčmár. 

Lietali poháre

Podľa krčmára boli obaja mladíci pod vplyvom alkoholu. Najskôr malo medzi nimi dôjsť k hádke a následnej aj k fyzickej potýčke. Konflikt sa vraj vyostril až natoľko, že po miestnosti doslova lietali poháre. Vtedy už zakročil aj krčmár. Mladíkom pohrozil, že na nich zavolá policajtov a tak odišli. Jeden z nich sa ale vybral rovno do nemocnice.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia nemocnice mal Maroš bodné poranenie v oblasti ramena. Policajtom vraj po incidente povedal, že ho mal nožom bodnúť 22-ročný Miloš. "Oni sami nevedia, či ho bodol, či ho nebodol. Tamten sa ráno zobudil a vôbec nič si nepamätá," dodáva majiteľ pohostinstva. 

Bodol či nie?

Vyšetrovateľ Michalovciach začal trestné stíhanie pre trestné činy ublíženia na zdraví a výtržníctva. Krčmár, ktorý videl celý priebeh konfliktu na vlastné oči, si ale o tom myslí svoje. Podľa neho k žiadnemu údajnému bodnutiu nedošlo a mladík si zranenia mohol nechcene spôsobiť aj sám. "Mohol spadnúť na črepoch alebo hocičo. Ani nôž sa nenašiel, nič." 

Polícia podozrivého mladíka krátko po incidente zadržala a umiestnila do cely. Po pár hodinách ho však prepustila na slobodu. Každý mal totiž úplne iné výpovede o tom, čo sa v osudný večer prihodilo. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy