Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Policajti prehľadávali dom aj krčmu. V putách odviedli otca so synom
Zdielať na

Policajti prehľadávali dom aj krčmu. V putách odviedli otca so synom

ČELÁRE / Rodinu v obci Čeláre v okrese Veľký Krtíš v piatok skoro ráno prekvapili kukláči a množstvo policajtov. Podľa zdroja TV JOJ ale hľadali nelegálne držané zbrane. Po policajnej razii odviedli policajti v putách otca so synom. Polícia ale zatiaľ podrobnejšie informácie neposkytla.

Podľa zdroja TV JOJ hľadali nelegálne držané zbrane. Viacgeneračný dom prehľadávali policajti asi štyri hodiny. Policajti hľadali nielen vo vnútri domu, ale prezreli aj povalu na hospodárskej budove, či auto zaparkované pred domom. Použili aj služobného psa vycvičeného na vyhľadávanie zbraní. Podľa miestnych tam bývajú dvaja bratia s rodičmi. V čase zákroku kukláčov bola v dome údajne aj priateľka jedného z mužov a malé dieťa. 

Okolo desiatej popoludní kukláči naložili do dodávky jedného z bratov a presunuli sa do neďalekej krčmy, ktorú má v prenájme niekoľko mesiacov. V dome aj v pohostinstve zaistili dôkazy. Asi o pol jedenástej predpoludním akcia skončila. Do auta naložili jedného z mladších mužov, v dodávke s kukláčmi odviezli aj jeho otca. Obidvaja mali putá. 

"Ide o podozrenie z trestného činu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami," povedala policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. Z domu aj z pohostinstva policajti vyniesli niekoľko vecí, pravdepodobne išlo o dôkazy. O čo konkrétne išlo, ale hovorkyňa neuviedla. 

Pozrite si archívne video.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy