Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rybár vylovil z Váhu mŕtveho muža
Zdielať na

Rybár vylovil z Váhu mŕtveho muža

TRENČÍN / Rybár z Trenčína chytil na udicu utopeného človeka, ktorého telo pritiahol k brehu. Stalo sa to pri rieke Váh priamo pod Trenčianskym hradom. Polícia zistila, že mŕtvym mužom je iba 23-ročný Poliak. Okolnosti jeho smrti zostávajú záhadou.

"Zabrala mi udica. Ja som telefonoval a zohlo mi udicu. Chcel som to vytiahnuť a prehodiť," opisuje rybár. Po tom, ako si rybári uvedomili, že k brehu pritiahli nehybné ľudské telo, ihneď zalarmovali políciu. Na miesto dorazili aj trenčianski hasiči.

"Po príjazde na miesto sme zistili, že ide o osobu neznámeho pohlavia. Po zdokumentovaní miesta sme pomocou technických lán a potápačských oblekov dostali osobu na breh, kde si ju prevzal policajný technik," opisuje veliteľ zásahu Michal šedivý.

Ten následne zistil, že ide o mladého muža, ktorého telo sa vo vode nachádzalo minimálne týždeň. "Polícia zistila, že sa jedná o 23-ročného muža z Poľska," informuje hovorca trenčianskej polície Pavol Kudlička. "Telo nevyzerá, že by bolo dlhšie vo vode. Zatiaľ sa nedá vylúčiť cudzie zavinenie, posielame ho na pitvu," uviedla obhliadajúca lekárka Magdaléna Androvičová.

Viac v KRIMI o 19:00.

Mŕtve ženské telo našli aj v Prešove pred pár dňami:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy