Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Poškriabané autá, prepichnuté pneumatiky. Vandal poškodil desiatky áut
Zdielať na

Poškriabané autá, prepichnuté pneumatiky. Vandal poškodil desiatky áut

KYSUCE / V regióne Kysúc vystrájal fantóm, ktorý si zobral na mušku autá miestnych obyvateľov. V dvoch dedinách poškodil až 17 vozidiel. Pritom v jednej z obcí sa rovnaký prípad stal už začiatkom roka. Vtedy neznámy páchateľ zanechal svoj škaredý podpis na 22 autách.

V dedine Ochodnica neznámy vandal vyčíňal už druhýkrát, tento raz neobišiel ani vedľajšiu obec Kysucký Lieskovec. Rodina Liskových sa zobudila do nepríjemného rána. Pani Marcela chcela ísť na svojom aute do Žiliny, ale zistila, že jej niekto prepichol pneumatiky a ešte aj poškriabal lak na karosérii. Požiadala teda svojho syna, aby ju odviezol do práce.

Nevítaný nočný návštevník sa ostrým predmetom podpísal aj na Martinovej čiernej škodovke. Podľa starostu Ochodnice ten, kto ničil autá, musel poznať tunajšie prostredie. Zrejme dobre vie, ako je kamerovým systémom monitorovaná dedina.

Vyzerá to tak, že ide o toho istého človeka, ktorý poškodil autá v januári tohto roka. Nasvedčuje tomu rovnaký rukopis. Vtedy maskovaného muža zachytila kamera priamo pri čine. Ľudia, ktorým zanechal výrazné stopy na autách, uvažujú nad tým, že sa spoja. Chcú sa zložiť na odmenu za informácie, ktoré by pomohli odhaliť kysuckého fantóma.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade vandalizmu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy