Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia pátra po dvoch tínedžerkách na úteku. Jedna je tehotná, druhá má so sebou bábätko
Zdielať na

Polícia pátra po dvoch tínedžerkách na úteku. Jedna je tehotná, druhá má so sebou bábätko

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Polícia od utorka pátra po dvoch chovankyniach, ktoré ušli z Reedukačného centra v Zlatých Moravciach. Jedna z tínedžeriek je tehotná, druhá má so sebou bábätko.

Barbora s Vierou odišli v utorok popoludní okolo 16. hodiny. Utiecť sa im podarilo cez okno na prízemí v miestnosti, ktorá slúži ako takzvaná kočikáreň. Všetko nasvedčuje tomu, že útek plánovali spoločne. To, že zmizli oznámila vychovávateľka a policajti prehľadávali najskôr mesto. 16-ročná Barbora Pušková je vo vysokom štádiu tehotenstva. Pochádza z Polomky, je vysoká asi 163 cm, má čierne vlnité vlasy a na predlaktí ľavej ruky má vytetované písmená. V čase odchodu mala oblečené čierne legíny a čierne tričko.

Sedemnásťročná Viera Vašková zo Senice je vysoká asi 167 cm, má dlhé hnedé vlasy a je zavalitej postavy. Oblečené mala čierne legíny, čierne tričko a zelený sveter. Viera má so sebou aj svojho dvojmesačného syna Mariána.

Policajti vykonali množstvo previerok, kontaktovali príbuzných, zatiaľ však neúspešne. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158.

Pozrite si archívnu reportáž spojenú s trestnou činnosťou tínedžerov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy